ΕΟΟ

Νέα Ανακοινώσεις Διεθνής Διάκριση στην Ορθοδοντική

Ορθοδοντική Εταιρεία της Ελλάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 13-5-2013

Διάκριση αποφοίτου Π.Μ.Σ. Ορθοδοντικής Α.Π.Θ.

Με ευχαρίστηση σας ενημερώνουμε ότι η δημοσίευση των Σοφίας Μαυρουδή, οδοντιάτρου - ορθοδοντικού, αποφοίτου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) Ορθοδοντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ευφημίας Δασκαλοπούλου - Βλαχογιάννη, Διευθύντριας Μονάδας Ύπνου της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Άγιος Παύλος" Θεσσαλονίκης και Αθανάσιου Ε. Αθανασίου, Καθηγητή Ορθοδοντικής με τίτλο "Σύγκριση χαρακτηριστικών του οδοντοφατνιακού και σκελετικού συμπλέγματος, του φάρυγγα, της μαλθακής υπερώας και του υοειδούς οστού σε πλάγιες κεφαλομετρικές ακτινογραφίες ασθενών με σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου με ή χωρίς μεταβολικό σύνδρομο" που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος «Ελληνική Ορθοδοντική Επιθεώρηση» έλαβε το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ορθοδοντικής (FEO) για το 2012. Η δημοσίευση βασίστηκε στην διπλωματική εργασία που εκπόνησε η κ. Μαυρουδή ως φοιτήτρια στο Μ.Π.Σ. Ορθοδοντικής. Η απονομή του βραβείου και η παρουσίαση της ως άνω δημοσίευσης από τον Καθηγητή Α. Ε. Αθανασίου θα λάβουν χώρα στην επόμενη επιστημονική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ορθοδοντικής (FEO) που θα πραγματοποιηθεί στην Ρώμη τον προσεχή Νοέμβριο κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Ιταλικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (SIDO).

Ανακοινώσεις

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 φυσικών προσώπων του άρθρου 3 και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013

Εισερχ. 912, 3-6-19 από ΑΑΔΕ A.1211_28-5-19 Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων έτους 2018

Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Α.Υ. - Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ενεργοποίηση αντιπροσωπειών ΕΤΑΑ

Νέα από Ελλάδα

Τροποποίηση (13η) της υπ’ αριθμ. πρωτ. Δ1α/8266/06.06.2000 Απόφασης, με θέμα: “Συγκρότηση εξεταστικών Επιτροπών για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχία Βοηθών Οδοντιατρείου”

εισερχ. 929, 5-6-19, ΥπΥγ,ΔνσηΑνθρΔυν, ΤμΣυστΣυλΟργ_Α1β 36799,29-519 Τροπ.Εξετ. Επιτροπής ΒΟΗΘΩΝ ΟΔΤΡΕΙΟΥ
World Health Organization

Κοστολόγηση Ιατρικών Πράξεων

Κατεβάστε την εφαρμογή Κοστολόγησης Ιατρικών Πράξεων

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή Κοστολόγησης Ιατρικών Πράξεων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας σε μορφή RAR. Αφού έχετε σώσει και αποσυμπιέσει το φάκελο στον υπολογιστή σας επιλέξτε "Setup" για να εγκαταστήσετε και να τρέξετε την εφαρμογή.

Πρόγραμμα Προαγωγής και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας του Ελληνικού Πληθυσμού

evoΠατήστε εδώ για να μπείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος