ΕΟΟ

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
ΔΙΕΘΝΗ FDI FDI: Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας 2014

FDI World Dental Federation

Α.π. 680/17.10.2013

Εορτασμός

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2014 –

20 Μαρτίου 2014

Αγαπητό Μέλος της FDI,

Με χαρά σας αναγγέλλουμε ότι η FDI έχει αναθέσει στο Πρακτορείο Δημοσίων Σχέσεων, με το οποίο συνεργάζεται, την Apple Tree Communications, να συντονίσει όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας 2014 (WOHD 2014) και τον εορτασμό της στις 20 Μαρτίου 2014.

Για το 2014, οι προσπάθειές μας θα προσανατολιστούν στην προστασία των δοντιών και του στόματος των ανθρώπων σε όλη τη διάρκεια της ζωής από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή. Το επιλεγμένο θέμα είναι:

«Γιορτάζοντας τα υγιή χαμόγελα». Θα έχουμε την υποστήριξη των τεσσάρων διεθνών χορηγών μας : Unilever, Johnson & Johnson, Henry Schein και Wrigley.

Έχουμε δημιουργήσει ένα λογαριασμό Google Drive, όπου θα μπορέσετε να δείτε και να κατεβάσετε όλο το υλικό που σχετίζεται με την Παγκόσμια Ημέρα. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο υλικό εάν επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

https://drive.google.com/folderview?id=0B6IT1lkW6UDfb29Xc1B1MV9mS1E&usp=sharing

Θα φορτώσουμε νέα λογότυπα και υλικό στις ερχόμενες εβδομάδες ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα προσαρμόσετε στα εθνικά σας δεδομένα. Έχουμε, επίσης, δημιουργήσει ένα «βοηθητικό εργαλείο» για να σας βοηθήσουμε, να σας κατευθύνουμε και να σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας 2014, που διατίθεται αυτή τη στιγμή στα Αγγλικά. Θα ακολουθήσει η έκδοσή του στα Γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά σύντομα.

Επίσης, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο σύνδεσμο Google Drive για να μοιραστείτε τόσο μαζί μας όσο και με άλλους, τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας για την Παγκόσμια Ημέρα μέσω του διευρυμένου και διεθνούς δικτύου μας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε: μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για τις δραστηριότητές σας, να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το υλικό της καμπάνιας σας, να σας φέρουμε σε επαφή με τα τοπικά γραφεία των διεθνών μας χορηγών, να σας συμβουλέψουμε για το πώς να προσεγγίσετε τα ΜΜΕ ή να αξιοποιήσετε καλύτερα την κοινωνική δικτύωση!

Ελπίζουμε ότι η Οργάνωσή σας θα ενώσει τις προσπάθειές της στις δικές μας, για τον εορτασμό της 20ης Μαρτίου 2014, προκειμένου να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση του κοινού και να συνεισφέρουμε στην Παγκόσμια Στοματική Υγεία. Όλοι μαζί, ας γιορτάσουμε τα υγιή χαμόγελα!

Με τους χαιρετισμούς μας και τις ευχαριστίες μας για τη συνεργασία σας,

Roser and Miquel

APPLE TREE COMMUNICATIONS