ΕΟΟ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
Διεθνή Θέματα Διεθνή Θέματα - CED Εγχειρίδιο Οδοντιατρικής Άσκησης στην ΕΕ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

To Εγχειρίδιο της Οδοντιατρικής Άσκησης στην ΕΕ, (ΕU Manual of Dental Practice), αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ˙ εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1997 και στη συνέχεια επικαιροποιήθηκε το 2000, το 2004, το 2008 και το 2014, με στόχο να παρέχει μιαν ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση στους οδοντιάτρους που εξετάζουν το ενδεχόμενο να εργασθούν σε άλλη χώρα. Συντάχθηκε ως ένας πρακτικός οδηγός εύχρηστος και εύληπτος και απευθύνεται σε οδοντιάτρους, φοιτητές οδοντιατρικής, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και σε όλους όσοι έχουν ενδιαφέρον για το ρυθμιστικό περιβάλλον της Οδοντιατρικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Εγχειριδίου της Οδοντιατρικής Άσκησης στην ΕΕ περιγράφει τις νομικές και δεοντολογικές ρυθμίσεις, τα προαπαιτούμενα της οδοντιατρικής εκπαίδευσης, τα συστήματα στοματικής υγείας και την οργάνωση της οδοντιατρικής άσκησης σε 34 Χώρες της Ευρώπης (Κράτη Μέλη της ΕΕ και ΕΟΧ, Ελβετία, Μονακό και Άγιος Μαρίνος).

Ακολουθεί το PDF με την τελευταία αυτή έκδοση (420 σελίδες).

Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

pdf EU Manual of Dental Practice 2015 - Edition 5.1.pdf

Ανακοινώσεις

Αναβολή του Σεμιναρίου Ψηφιακής Αποτύπωσης της Εταιρίας Σύγχρονης Οδοντιατρικής 3-4 Απριλίου 2020 λόγω κορωνοϊού

Αναβολή Εκδήλωσης Εταιρείας Σύγχρονης Οδοντιατρικής
Περισσότερα...

Ε.Τ.Α.Α. – Τ.Σ.Α.Υ. - Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ενεργοποίηση αντιπροσωπειών ΕΤΑΑ

Ενεργοποίηση αντιπροσωπειών ΕΤΑΑ
Περισσότερα...

Νέα από Ελλάδα

Συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής Οδοντιατρικής Ειδικότητας Ορθοδοντικής, με έδρα την Αθήνα μέχρι την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

18-2-20. Συγκρότηση Εξεταστικής Επιτρ. ειδικότητας ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ
Περισσότερα...
World Health Organization

Κοστολόγηση Ιατρικών Πράξεων

Κατεβάστε την εφαρμογή Κοστολόγησης Ιατρικών Πράξεων

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφαρμογή Κοστολόγησης Ιατρικών Πράξεων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας σε μορφή RAR. Αφού έχετε σώσει και αποσυμπιέσει το φάκελο στον υπολογιστή σας επιλέξτε "Setup" για να εγκαταστήσετε και να τρέξετε την εφαρμογή.

Πρόγραμμα Προαγωγής και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας του Ελληνικού Πληθυσμού

evoΠατήστε εδώ για να μπείτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος