ΕΟΟ

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
Π.Ο.Σ. 33 Π.Ο.Σ.

.

Σας παραθέτουμε την αλληλογραφία της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας με τις Οδοντιατρικές Σχολές, προκειμένου να ορισθεί Πρόεδρος, Συντονιστής και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 34ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου

pdf 729,Φ 53,116,ΠΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟδΣχολών ΑΠΘ-ΕΚΠΑ. Σχετικά με την οργανωση του 34 ΠΟΣ
pdf 866,Φ 53,116,ΠΟΣ, 28-5-14 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟδΣχολών ΑΠΘ-ΕΚΠΑ. Συνέχεια στην 729 σχ με το 33ΠΟΣ

22 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

33ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο (1η ημέρα)

Ξεκίνησαν σήμερα, 22/11/2013, οι εργασίες του 33ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, στο Ξενοδοχείο Caravel, που θα διαρκέσει ως τις 24/11.

Η ανταπόκριση των Οδοντιάτρων, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, είναι ήδη πολύ μεγάλη.

Το θέμα του φετινού Συνεδρίου «Η πληροφορική στην Οδοντιατρική του σήμερα», εστιάζει στις ανάγκες του σύγχρονου οδοντογιατρού.

Ως σημαντικά θέματα της 1ης ημέρας αναδεικνύονται η Πληροφορική σε όλους τους τομείς της Οδοντιατρικής επιστήμης, η Αισθητική Οδοντιατρική, βασισμένη και στις δυνατότητες που της προσφέρει η τεχνολογία, η Γηροδοντιατρική, η Αθλητοδοντιατρική, η Νοσοκομειακή Οδοντιατρική και η παροχή της σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παράλληλα, θα υπάρξει συνεδρία αφιερωμένη σε επαγγελματικά θέματα, με κυρίαρχο το Ασφαλιστικό.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου, καλλιτέχνες οδοντίατροι έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν και την ευαίσθητη δημιουργικότητά τους, εκθέτοντας έργα ζωγραφικής, γλυπτά, κοσμήματα, φωτογραφίες, ψηφιδωτά, μαριονέττες, καθώς και ποίηση και λογοτεχνία.

Όπως κάθε χρόνο, οι οδοντίατροι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τις Εταιρίες οδοντιατρικών υλικών, μηχανημάτων, πληροφοριακών προγραμμάτων και ιατρικών εκδόσεων, στην Έκθεση που θα λειτουργεί όλες τις ημέρες.

Η 1η ημέρα θα ολοκληρωθεί με την Τελετή Έναρξης, με επίσημους προσκεκλημένους από τον Πολιτειακό και Επιστημονικό κόσμο. Την επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Την κεντρική ομιλία με θέμα «Τα κοινωνικά δίκτυα στην υπηρεσία της οδοντιατρικής», θα αναπτύξει ο Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Social Media and Parallel Computing) κ. Π. Τσανάκας.

Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα και απαγγελίες από οδοντιάτρους.

Αθήνα 23 Ιουλίου 2013

p lagouvardosΑγαπητοί συνάδελφοι,

Αποδεχόμενος την πολύ τιμητική για μένα πρόταση του ΔΣ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, να αναλάβω την διοργάνωση του 33ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνέδριου σαν Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, σας καλώ να στηρίξετε και αυτή τη χρονιά τη διοργάνωση, που θα γίνει στις 22-24 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο DIVANI-CARAVEL της Αθήνας, παρά τις οικονομικές συγκυρίες που είναι ακόμα πολύ δύσκολες για όλους μας. Η διοργάνωση πρέπει να πετύχει μέσα από τη μαζική σας συμμετοχή, και αυτό όχι για να βοηθήσετε εμένα προσωπικά, αλλά γιατί ο θεσμός της διοργάνωσης πρέπει να επιμένει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, τονίζοντας ότι οι Έλληνες Οδοντίατροι, συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα στη διεύρυνση της επιστημονικής και επαγγελματικής τους γνώσης, με στόχο την καλύτερη φροντίδα υγείας του στόματος των ασθενών που τους εμπιστεύονται.

Τη στιγμή αυτή που αναλαμβάνω, παρά το ότι γνωρίζω ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ για πρώτη φορά, εν τούτοις πιστεύω ότι μπορώ με αρκετή δουλειά να κερδίσω χρόνο που χάθηκε και να έχουμε ένα άρτια οργανωμένο συνέδριο για σας υποδεχτούμε. Την βεβαιότητα αυτή την αντλώ από το γεγονός ότι μαζί μου στην προσπάθεια αυτή, σαν συντονιστή, έχω τον εκλεκτό φίλο και συνάδελφο Αναπλ. Καθηγητή Γ.Δουβίτσα, που η μεγάλη του εμπειρία και η ακούραστη εργατικότητά του αποτελεί εγγύηση της καλής διοργάνωσης. Ο αγαπητός συνάδελφος Π.Βίγλας, Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας, θα με βοηθήσει αποτελεσματικά και αυτός σαν συντονιστής, με την εμπειρία του στη διοργάνωση σχεδόν όλων των μέχρι σήμερα συνεδρίων της Ομοσπονδίας.

Αθήνα 23 Ιουλίου 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναλαμβάνοντας την διοργάνωση του 33ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνέδριου σαν Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, σας καλώ να στηρίξετε και αυτή τη χρονιά τη διοργάνωση, που θα γίνει στις 22-24 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο DIVANI-CARAVEL της Αθήνας. Στόχος μας είναι η διοργάνωση να πετύχει τόσο από πλευράς μαζικότητας αλλά και ποιότητας θεμάτων και παρουσιάσεων. Σαυτό θα βοηθήσετε εσείς, στέλνοντας την πρότασή σας για το κατευθυνόμενο μέρος του προγράμματος, μέχρι τις 25 Αυγούστου του 2013.

Η πρότασή σας θα πρέπει να περιέχει τον τίτλο του θέματος, τον ή τους ομιλητές, μια μικρή περίληψη 5-10 γραμμές και φυσικά τη κατηγορία του (σύντομη εισήγηση - 20 λεπτα, πλήρης εισήγηση - 45 λεπτά, Στρογγυλό τραπέζι - 90 λεπτα).

Στείλτε την πρότασή σας με email στην Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου που προς το παρόν φιλοξενείται στην δικό μου γρμματοκιβώτιο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΤΟΥ 33ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αναπλ.Καθηγητής Π.Ε.ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ